НАГРАДНА ИГРА НА МАКСИМА ЕДУ!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА НА МАКСИМА ЕДУ!!!

 Пронајдете го НАГРАДНИОТ Флаер, пополнете го на задната страна, оставете го во просториите над Халк Банка во центарот на градот и очекувајте една од вредните награди.

Наградната игра трае до 16.09.2016 година, а добитниците ќе бидат објавени на 19.09.2016 година.

Следете на Facebook страницата каде ќе бидат објавени наградите и добитниците.

 

Максима Еду, Максимално Добар Избор!!!