Runners наградува!

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

Runners Ве наградува!

За да учествувате:

1. Стиснете LIKE на Facebook страницата
2. Споделете го постот на Вашиот ѕид и напишете во коментар за која боја и кој модел сте се одлучиле

Најсреќните 5 учесници по случаен избор ќе добијат 20% попуст. Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор и ќе бидат објавени на 10.09.2016.