Идеал Шипка наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградниот механизам се одржува од 05.09.2016 до 15.09.2016, а ќе се одвива преку ѕидот на facebook фан страницата Идеал Шипка.

Наградниот механизам се организира и спроведува на целата територија на Р. Македонија.

Награднaта игра трае 10 (десет) дена. Задача на учесниците е да стават like на FB страницата на Идеал Шипка, како и на постот за наградната игра. Со like ги прифаќаат правата и обврските од овој правилник и даваат согласнот за користење на нивните податоци.

Награден фонд Содржина на наградниот фонд од Идеал Шипка:
1. 4x Идеал Шипка детска стаклена чаша со дизајн на распоред
2. 2х Идеал Шипка Мој Прв Јогурт
Повеќе информации за правилата на наградната игра тука.