Наградна игра на Макпрогрес Маркети

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА МАКПРОГРЕС МАРКЕТИ!

За секои купени два омекнувачи ТЕТА ВИОЛЕТА во Макпрогрес маркети имате можност да добиете перална.
Извлекувањето на наградата ќе биде на 16.09.2016г.
Добитникот ќе биде објавен на Фејсбук страницата.

Повелете во Макпрогрес маркети!!!