Fili Avon подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!
Учествувајте во наградната игра на Fili Avon.

За да станете учесник во наградната игра, се што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на ФЕЈСБУК СТРАНАТА!
2.СПОДЕЛЕТЕ ја сликата и кликнете лајк на споделената слика!
3. Во коментар пишете СПОДЕЛЕНО
4. При вашето објавување (споделување) означете најмалку тројца ваши најблиски пријатели 

Се доделуваат две награди: Парфем Rare PEARLS и Лосион за тело Rare PEARL !

Наградната игра ќе трае до 15.09.2016год
Добитниците ќе бидат објавени на 16.09.2016 год. во 20,00 часот.