Motocentar наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ЛАЈКНИ ЗА СУПЕР ПОДАРОЦИ!

 

Мотоцентар со својата најголема продажно-сервисна мрежа подарува ваучери на своите Facebook фанови ширум цела Македонија кои ќе можат да се искористат за сервисни услуги по избор.

Во периодот од 5ти до 30ти септември 2016 лајкнете ја Facebook страницата, следете ги промоциите и можете да добиете ваучер со вредност од 1.200 ден. за попуст на една од услугите по Ваш избор како:

Вулканизерски сервиси
Центрирање на трап
Проверка на клима и полнење со фреон
Брз сервис
Хотел за гуми

Ќе бидат доделени вкупно 12 ваучери односно по 3 ваучери неделно.

Извлекувањето на добитниците на ваучерите ќе биде секој петок од работната недела кога и всушност ќе бидат објавени на Motocentar. Добитниците ќе бидат контактирани и со директна порака, а своите ваучери ќе можат да ги искористат се до 1ви ноември 2016.

Извлекувањето се случува по случаен избор и во него учествуваат сите нови и досегашни фанови на страната.