WorldWide Hosting Commpany наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра за SAMP 50Sloten сервер!!

За да учествувате во оваа наградна игра потребно е да ги направите следниве 5 чекори:

1.Споделете ја објавата на Facebook страницата
2.Лајкнете ја страницата, објавата и профилната слика
3.Напиши во коментар "WorldWide Hosting - NAJDOBRI"
4.Соберете лајкови на Вашиот коментар
5.Лајкнете ги последните 3 објави

Наградната игра завршува на 24.09.2016година.