MyStore.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 

MyStore.mk ви ПОДАРУВА !!!
и тоа не еден, туку ДВА прекрасни женски часовници !

 

Сѐ што треба да направите:
- Like на постот поставен на Facebook страницата
- Like на страната на MyStore.mk
- Share на постот на Вашиот ѕид
- Во коментари, тагирајте некој/а Ваш/а другар/ка , пријател/ка 


За да објавувањето на добитникот биде фер, добитник/чка е учесникот со најмногу лајкови на коментарот.

Наградната игра завршува на18.09.2016
Подарокот ќе биде доставен на Вашата домашна адреса, преку брза пошта - БЕСПЛАТНО.