VIPRO Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Vipro Ве наградува!

13ти септември е интернационален ден на пиперката, која е основна суровина на традиционалната македонска зимница, односно на еден од највкусните специјалитети- ајварот.

За таа цел, одговорите точно на наградното прашање поставено на Facebook страницата: Колку различни видови на домашен ајвар произведува Vipro?

a) 7
b) 9
c) 13
d) 15
Одговорот се крие во еден од понудените одговори!

Одговорете точно на наградното прашање, споделете ја објавата на Вашиот ѕид, а Vipro ќе ги награди првиот, последниот и средниот (вкупно 3 фанови) од вкупниот број на фанови со точни коментари на страницата. 

Наградниот натпревар ќе трае од 13.09 - 19.09.2016 година, заклучно од 09:00ч.