Горска вода подарува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Горска вода подарува маички за вежбање! :)

Споделете ја објавата на Facebook страницата и пишете го Вашето име и презиме. Ќе бидат избрани 5 фанови (по случаен избор) на кои ќе им биде подарена по една „Ура за физичка култура!“ маичка.

Добитниците ќе бидат прогласени на 16.09.2016 година, а маичките ќе може да ги подигнете на #GorskaOnTheMove - следниот вторник (20.09.2016).