KupiKniga повторно подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата "Телурија“. Аплицирајте тука:

http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Средина на 21-от век. Евроазија. Исламска држава во срцето на Европа..

Наградната игра трае до 20.09.2016 година.