Наградна игра на UBK-Hosting

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Се доделува еден CS 1.6 сервер од 32 слота и еден SAMP сервер од 100 слотови бесплатни еден месец и потоа на 50% од цената се додека го имате серверот.

Се што треба да направите е да ја посетите Facebook страницата, во коментар да го впишете Вашето име и презиме, како и тоа каков сервер сакате, SAMP или CS 1.6.

Добитници ке бидат оние играчи кои на својот коментар ќе имаат најмногу лајкови.

Наградната игра трае до 20.09.2016 до 22:00 часот кога и ќе бидат објавени добитниците.