Подравка Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Во потрага се најкреативните десерти! 

Направи и ти креативен десерт со Долчела производите, фотографирај го твоето дело заедно со производот, сподели го со #Dolcelainspiracii на Facebook фан страната и можеш да освоиш подарок торба Долчела со дизајнерски потпис од Александра Дојчиновиќ.

Секој петок, се до 23.10.2016, ќе бидат наградувани најинвентивните десерти. Прочитајте ги правилата за учество тука: http://bit.ly/2cMR5h8