Santini Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

SANTINI парфеми - Македонија повторно НАГРАДУВА!

Тимот на SANTINI парфеми доделува подароци, прекрасни и квалитетни парфеми од SANTINI како знак на благодарност кон сегашните и идни фанови.
Се што треба да направите е:
1. Ставете LIKE на Facebook страницата;
2. Споделете го постот јавно;

Услови за учество: 
- Постот кој ќе го направите мора да биде PUBLIC.

Наградната игра трае до 21.09.2016 - 20:00 часот.

Среќните добитници ќе бидат избрани по пат на случаен избор преку Random.org и ќе бидат објавени најкасно 48 часа откако ќе заврши наградната игра.