MyStore Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

MyStore.mk прoдoлжувa дa ПОДАРУВА !!!

 Сѐ што треба да направите:

- Like/лајк на Facebook страната на MyStore.mk.
- Like/лајк на постот.
- Share/сподели на Вашиот ѕид со опција public/јавно.
- Tag/oзнaчете некoј Вaш пријaтел вo кoментaр.

Добитникот ќе биде одбран по случаен избор.
Победникот ќе биде објавен во недела, 25.09.2016 година.