Olala Bags & Fashion подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во новата наградна игра на “OlalaBags&Fashion” и освојете ја ова прекрасна женска ташна!!!

За да учествувате во наградната игра, потребно е:

1. Кликнете "Ми се допаѓа" на Facebook страната!

2. Споделете ја јавно објавата!

3. При вашето објавување означете најмалку тројца Ваши најблиски пријатели.

Наградната игра трае до 21.09.2016 година.