Valgus Pro Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Valgus Pro Ве наградува со еден пар силиконски фиксатори. 

Се што треба да направите е да ја посетите нивната Facebook страница и да го објавите постот на Вашиот ѕид. 

Наградната игра трае до 25.09.2016 година.