Aloe Vera Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА на Aloe Vera Forever!

За да учествувате во наградната игра потребно е да ја објавите фотографијата од нивната Facebook страна на Вашиот ѕид.

Станете добитник на еден гел Aloe Vera.

Наградната игра започна на 19.09.2016 и трае до 30.09.2016 година.

Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор.