RK Vardar News Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Погодете го точниот резултат и најдобриот стрелец на денешниот натпревар помеѓу RK Vardar и Tatran Prešov!

 Пример: 43:25, Тимур Дибиров

Правила:
1. Кликнете "Ми се допаѓа" на објавата поставена на Facebook страницата.
2. Споделете ја објавата на Вашиот ѕид.
За да учествувате морате да ја имате лајкнато и Facebook страницата.
Сите кои што ќе погодат ќе добијат оригинални дресови од Вардар, од својот омилен играч!