Горска вода Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Горска вода!

Сподели и освој маичка од #GorskaOnTheMove!

Напишете го Вашето име и презиме во коментар на објавата на нивната Facebook страница и можете да добиете една од петте маици за вежбање.

Добитниците ќе може да ги подигнат своите подароци следниот вторник (27.09.2016 година).