CATALOG Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

СПРЕМНИ ЗА ПОДАРОЦИ?

CATALOG подарува вредносен ваучер од 2.000 денари за најсреќниот фан.

Како да учествувате?
1. Лајкнете ја Facebook страницата
2. Направете like и public share на постот
3. Оставете Ваше име и презиме во коментар

Играта завршува на 15.10.2016. 
Добитникот ќе биде избран по случаен избор и објавен тука на 16.10.2016 година.