Наградна игра на M3DS Академија за 3D и Game Design

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА !!!

Лајкни и сподели ја убавата вест со твоите пријатели и освој Обука , маичка , чаша или М3DS пакетче од M3DS Академијата за 3D и Game Design 

Сите кои во следните денови ќе ја дадат нивната поддршка со споделување на оваа вест имаат шанса да добијат сет подароци: 

- 5x Обуки по 3D и Game Design 
- 15x Брендирани Маици 
- 10x Чаши брендирани со вашето име и нашето лого 
- 10x M3DS пакетче (Тефтери со пенкалца) 

Сè што треба да направите е да ја лајкнете и споделите сликата поставена на Facebook страницата, на Вашиот профил и автоматски Вашето име ќе влезе во кутија од која ќе бидат извлечени среќните добитници на овие награди. 

Наградната игра трае до 7 октомври 2016 година, до 17 часот. Извлекувањето на добитниците ќе се одржи истиот ден во 17 часот, а нивните имиња ќе бидат објавени на Facebook страницата.