Освој патување во Италија!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Освој патување во Италија!

Sinalco Mk и Кожувчанка ве водат на трката наIgor Idze Stefanovski во Имола, Италија на 02.10.2016 година.
Шампионот Ве предизвикува:
- лајкнете ja Fаcebook фан страната,
- постирајте Ваша слика со било кој пијалак од Sinalco и собирајте лајкови.
Двете слики/двајцата со најмногу лајкови ќе бидат добитниците на патувањето во Италија. 

Ќе бидат доделени: 
2 пакет аранжмани за патување во Италија во периодот од 29ти септември – 03ти октомври 2016, со вклучен автобуски превоз и сместување + 2 карти за трката на автодромот Enco i Dino Ferrari во Имола.

Повеќе информации на: http://bit.ly/Idze-Imola
Добитниците ќе бидат објавени на 27ми септември 2016 година.

За учество мора да:
- сте постари од 18 год.,
- да имате валидна патна исправа.