Boutique LooK подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на бутик Look!

Се што треба да направите за да станете потенцијален добитник е:

1. Да станете фан на Facebook страницата;

2. Да го споделите постот на Вашиот ѕид;

3. Да напишете коментар под сликата;

Наградната игра трае до 25.09.2016 година. Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор.