Сакам книги подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ПОДАРОК книга!

 Eден од најновите врвни трилери: Некој што вреди да умре!

За да станете потенцијален добитник потребно е да ја лајкнете објавата поставена на Facebook страната и да ја споделете јавно на Вашиот профил.

Психолошка, напната приказна за една случајна средба што води до убиство и тоа низ низа неочекувани пресврти.