Bioten Makedonija Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Bioten Ви подарува!

Дали ги користите Skin Moisture влажните марамчиња?

За да учествувате во наградната игра потребно е да наброите во коментар на Facebook страната барем една од природните состојки кои ги содржат влажните марамчиња.

Ќе бидат извлечени пет среќни добитници по случаен избор.