Издавачки центар ТРИ наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Издавачки центар ТРИ повторно подарува!

Се доделува примерок од новиот крими-роман на Ју Несбе, „Соломоновиот знак“, кој неодамна излезе од печат. 

За да станете потенцијален добитник, освен стандардната процедура да ја „лајкнете“ сликата поставена на Facebook страницата и да ја споделите со своите пријатели, треба и да го погодите името на главниот лик на книгата (помош: инспекторот), кој воедно е присутен во сите романи на Ју Несбе. 

Добитникот ќе биде објавен во понеделник на 26.09.2016 година, а книгата може да се подигне во Kнижарница ТРИ (Дебар маало).