Староградско Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Староградско наградува!

Се што треба да направете е да ја споделите фотографијата на Facebook страницата и да го означете пријателот во коментар.

Наградната игра трае до понеделник (26.09.2016) кога на тројца среќни учесници ќе им биде доделен пакет Староградско за уживање со друштвото. :)