Дримленд Игротека наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Погоди и добиј гратис MAXI роденден во вредност од 2700 денари во НОВАТА 5-та ДРИМЛЕНД ИГРОТЕКА! 

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра:

  • Стисни like на Facebook страницата
  • Направи share на сликата
  • Во коментар напиши ја НОВАТА 5-та локација на игротеката! 

Ќе бидат доделени 3 гратис MAXI родендени по случаен избор!