Avon Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА!

 

Учествувајте во новата наградната игра на Fili Avon. За да земете учество, потребно е да направите:

1. Кликнете "Ми се допаѓа" на Facebook страната
2. Споделете ја јавно објавата
3. Во коментар напишете "СПОДЕЛЕНО"
4. При вашето објавување (споделување) означете најмалку тројца Ваши најблиски пријатели

Среќниот добитник ќе биде награден со парфемот Far Away Infinity.

Наградната игра трае до 10.10.2016 година.