Kadino наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Ова е супер херојот, умно и вредно дете, пекарче.

Тој се бори против гладта, секогаш им помага на сиромашните и гладните, ги учи дечињата да се хранат здраво и да приготвуваат разни специјалитети. Но, тој нема име, па затоа се бара кум. Во четврток на 29.09.2016 е неговата крштевка а кумот ќе биде наградаен со Моето Брашно околку колку што има килограми.

Правила за учество:

1. Во коментар пишете го Вашиот предлог за името на херојот.
2. Лајкувајте и споделете го постот поставен на Facebook страната