Petreski наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Петрески подарува медицинска масажа и третман на лице!

Означете го во коментар својот пријател со кој сакате да го поделите овој подарок и реализирајте ги следниве точки:
1. Регистрирајте се на Веб страната во делот за е-билтен www.petreski.mk
2. Јавно споделете го постот на Вашиот профил
3. Ставете лајк на Petreski

Еден од Вас по случаен избор ќе биде добитник на масажа и третман за лице. Добитникот ќе биде објавен во петок 30.09.2016 година.