Hybread.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button


„Матица македонска“ од Скопје годинава го прославува својот јубилеј - 25 години постоење на македонскиот книжевен пазар.

По тој повод, во соработка со Hybread.mk реши да ги изненади со подарок сите љубители на пишаниот збор.

Се што треба да направите е, во коментар на Facebook страницата да го напишете или да испратите слика од омилениот наслов на книга во издание на Матица на кој се навраќате повторно. 
Кои страници ги прелистувате постојано и ги читате повторно?

Петмина од Вас по случаен избор ќе ја добијат како подарок најновата книга на македонската авторка Ана Бунтеска “Колку е потребно за среќа”.
Добитникот мора да ги има лајкнато Facebook страните на Club Matica и Hybread.mk.