Galleria - Handmade Accessories Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА - ЛАЈК, СПОДЕЛИ И ОСВОЈ! 

:)ППо повод едномесечното постоење и во знак на благодарност за Вашата неверојатна лојалност и доверба, тимот на Galleria H.A. Ви Подарува прекрасна Рачно Изработена Нараквица. ;)

Се што треба да направите за да учествувате и да бидете дел од наградната игра е:

1. Да бидете Фан на Facebook Страницата.
2. Да го лајкнете поставениот пост.
3. Да го споделете постот на Вашиот личен профил.

Наградната игра ќе трае до 10.10.2016 год.
Извлекувањето на среќниот добитник ќе биде транспарентно и по случаен избор.