Liki Мафини подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра во која ќе бидат доделиме 15 мафини.

По Ваш избор на бои!

Наградната игра трае до 08.10.2016 година.
А се што треба да направите е следното:
*Like на објавата и на Facebook страницата!
*Во коментар на објавата тагнете со кого ќе го споделите вкусот на мафините !
*Споделете ја објавата !