POXIPOL наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

POXIPOL ПОДАРУВА!

Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страницата, напишете го Вашето име и презиме во коментар и станете потенцијален добитник во наградната игра.

Наградната игра трае до петок (30.09.2016 година) кога ќе бидат проглаесни тројца среќни добитници со брендиран подарок и примероци од POXIPOL®!