Цвеќара Bloom наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Цвеќара БЛУМ повторно наградува!

Овој пат имате можност да добиете прекрасна Фаленопсис Орхидеја.

Се што треба да направите е да сте фан на Facebook страната, да ставите лајк на објавата и да ја споделите на Вашиот ѕид. Потоа во коментар на оваа објава напишете го Вашето име и презиме.

Наградната игра трае до 08.10.2016 (Недела) кога ќе биде избран 1 добитник по случаен избор.