Bioten Makedonija подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Bioten ги наградува оние кои внимателно ја следат страницата!

За да учествувате во наградната игра потребно е да напишете во коментар барем еден од производите кои се кријат на сликата поставена на Facebook страницата.

Најсреќните 5 добиваат подарок! Се работи за производи за тело кои обезбедуваат и до 48 часовна хидратација на телото. 

Наградната игра трае до 03.10.2016 година.