Pons Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ИЗБЕРЕТЕ ЗДРАВЈЕ ! 
ИЗБЕРЕТЕ МИЕЊЕ РАЦЕ ! 
ДОБИЈТЕ Gente Di Mare ПОДАРОК !

По повод 15 ОКТОМВРИ - СВЕТСКИОТ ДЕН НА МИЕЊЕ РАЦЕ, сапуните Gente Di Mare подаруваат! Еве како:
1. Станете фан на Facebook страницата
2. Лајкнете го и споделете го постот
3, Напишете во коментар под фотографијата "Сакам Gente Di Mare подарок"

Во понеделник 17 октомври 2016 год. ќе бидат објавени среќните 5 добитници.