Oxette подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРОК ОД OXETTE MK !

OXETTE MK организира наградна игра!
Можете да станете потенцијален добитник на овој прекрасен часовник.

Услови за учество во играта:
1. LIKE - стиснете "Ми се допаѓа" на OXETTE MK Facebook страницата
2. LIKE - стиснете "Mи се допаѓа" на сликата
3. SHARE - сподели ја играта

Секој учесник кој ќе ги почитува условите под 1,2 и 3 има шанси да го освои часовникот од сликата.
Името на добитникот ќе биде објавено на 7-ми октомври 2016 година.