City Shop подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

City Shop подарува!

За да станете потенцијален добитник на тренерки за возрасни или тренерки за мали деца потребно е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата

2. Споделете ја објавата на Вашиот ѕид

3. Поканете ги пријателите

Наградната игра трае до 10.10.2016 година.