Play Wood Toys подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА КОЈА ЌЕ ТРАЕ ЦЕЛ ОКТОМВРИ!!!

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА УЧЕСТВУВАТЕ?

1.ЛАЈКНЕТЕ JA FACEBOOK СТРАНИЦАТА!!!
2.СПОДЕЛЕТЕ ЈА ОБЈАВАТА!!!
3.ОЗНАЧЕТЕ 3 ВАШИ ПРИЈАТЕЛИ НА СЛИКАТА КОЈА САКАТЕ ДА ЈА ДОБИЕТЕ КАКО ВАША НАГРАДА!!! 

СЕКОЈА НЕДЕЛА ЌЕ СЕ ИЗВЛЕКУВААТ ПО ДВАЈЦА СРЕЌНИ ДОБИТНИЦИ!!!

САМИ ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ИГРАЧКА - ВЕСЕЛО ХОП-ХОП ЗАЈАЧЕ ИЛИ КЕНГУРЧЕ!!! САМИ ОДБЕРЕТЕ ЈА ОМИЛЕНАТА КОМБИНАЦИЈА НА БОИЧКИ НА ВАШЕТО ДЕТЕНЦЕ!!!