Vitalia Healthy food наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Vitalia Healthy food наградува!

Во коментар на Facebook страницата поставете фотографија од својот Мусли оброк од Мусли баровите или од било кој купен производ и освојте оброк за двајца во Мусли барот во ГТЦ.

Наградната игра трае до петок (07.10.2016 година) кога и ќе бидат прогласени тројца добитници!