Petreski Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Убаво е кога денот ќе започне со подарок, па затоа Петрески подарува целосна депилација.

Тагнете го во коментар својот пријател со кој сакате да го поделите овој подарок и реализирајте ги следниве точки:
1. Регистрирајте се на веб страната во делот за е-билтен www.petreski.mk
2. Јавно споделете го постот поставен на Facebook страната на Вашиот профил
3. Ставете лајк на Petreski

Наградната игра трае до петок 07.10.2016 година.