Часовници и накит - наградна игра

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра !

Сподели ја јавно фотографијата поставена на Facebook страната на твојот времеплов, во коментар остави го своето име и презиме, придружи се во групата Часовници и накит - онлине порачки и биди еден од потенцијалните добитници на ова прекрасно ланче со привезок!

Наградната игра трае до 18.10.2016 година.