Body Line наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Body Line!

За да станете потенцијален добитник на гумени чизмички следете ги следниве чекори:

1. Споделете и лајкнете ја Facebook страницата;

2. Поканете ги Вашите пријатели да им се допадне страницата;

3. Напишете ви коментар кој број Ви одговара;

Ќе бидат одберени три среќни добитнички.

Наградната игра трае до 30.10.2016 година.