Наградна игра на Kupi Patiki

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!

Споделете ја сликата поставена на Facebook страницата на вашиот ѕид и бидете потенцијален добитник на еден од новите модели на ADIDAS SUPERSTAR 2016.

Наградната игра ќе трае до 07.10.2016 година.

Добитникот ке биде извлечен по случаен избор во 20:00 h.