Frutti Jaffa Soft подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Освој подарок!

 

Натпреварот за сите Фрути обожаватели продолжува!

Направете фотка со вашиот омилен вкус на Фрути кекси, споделете ја на ѕидот на Facebook страницата со #ФрутиКекси и освојте сладок пакет со Витаминка производи. 
Учесниците кои минатата недела споделија фотографија а не добија подарок, учествуваат во натпреварот. 

Наградната игра трае до 12.10.2016 година.