Туристичка агенција Traviti наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА ! 

- Со најмногу споделување на оваа слика поставена на Facebook страницата
ЌЕ ДОБИЕТЕ ЕДНОДНЕВНО ПАТУВАЊЕ СО ТРАВИТИ

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?
- Споделете ја објавата неколку пати - ( кој најмногу ќе ја сподели добива )

ЕДНОДНЕВНА ЕКО - ЕКСКУРЗИЈА

Превоз со високо туристички автобус и пратител на патувањето
Посета на Колешинскиот водопад
Посета на Смоларскиот водопад
Ручек во прекрасниот ресторант Атлантис

Упорниот добитник ќе биде извлечен на 12.10.2016