My Make Up Bag M наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА!

Правила за учество: 

- да ставите follow на блогот на следниов линк
- да ја следите Facebook страницата преку притискање на копчето Like 
- во коментарите под оваа слика тагирајте еден Ваш пријател 

Еден од Вас ќе добие течна пудра, компактна пудра и сјај на брендот Sabina Rudnik. 

Наградната игра ќе трае до 12.10.2016(среда) во 12,00 часот. 

Само оние учесници кои во целост ќе ги исполнат условите за учество, ќе имаат можност да го освојат овој подарок.